Hur håller man liv i detta?

Skriven av David. i kategorin David

Många gånger har jag funderat på hur man håller liv i sin webbplats. Det är ju det enda sättet för att behålla och kanske också få nya besökare på platsen.

Egentligen är ju en webbplats som denna ett helt ypperligt sätt att hålla världen, eller åtminstone den del som ser mitt avgränsade liv som innehållande något av substans, uppdaterad om sina åsikter eller förehavanden. Kanske är det rentav därför man skaffar en webbplats?

Tja, i mitt fall handlade det kanske först o främst att hitta ett ställe där man kunde publicera lite foton (även om ambitionen ofta vida överstiger förmågan), ett ställe för famlijens medlemmar att ha en långlivad e-postadress och möjligen ett ställe för lite webbaserade experiment.

Allteftersom tiden gick konstaterade jag att andra delar av mitt liv är väsentligt mycket viktigare än att sitta med en webbplats som många besöker. Min famij är, med all rätt, sällan speciellt roade av att jag sitter och knappar en masa oväsentligheter. Dessutom stjäl det tid från mig att umgås med dem. Den fastighet som jag äger hälften av och det hus som står på fastigheten kräver sitt gullande och det är ytterst sällan som det går att göra bakom en dator eller på webben. Möjligen att mina fritidsintressen (foto o musik) skulle kunna få en skjuts på webben.

Nåväl... Det långa talets korta mening är att jag skulle egentligen vilja ha ett bra verktyg, och lagom med tid, för att göra sådana här korta betraktelser lite oftare. Inte för att världen skulle bli så mycket rikare av dem utan för att jag skulle få lite utlopp för min del av landets åsiktsfrihet. Jag kämpar för att komma dit hän.

Det är inte genom sin kraft som droppen urholkar stenen utan genom sitt ständiga fallande!